Computeren, din portal til uendelige muligheter

Computeren, din portal til uendelige muligheter

Computeren gjorde sin fremtreden i de norske hjem på slutten av 90 tallet, og i dag finnes det som regel minimum én computer i de fleste husstander rundt om i hele landet. Computeren var våres første mulighet til å komme på internettet, og viste seg å skulle være et redskap med uendelige muligheter. Computeren gjorde

Computeren gjorde sin fremtreden i de norske hjem på slutten av 90 tallet, og i dag finnes det som regel minimum én computer i de fleste husstander rundt om i hele landet. Computeren var våres første mulighet til å komme på internettet, og viste seg å skulle være et redskap med uendelige muligheter. Computeren gjorde det mulig for den helt normale nordmann å være en del av det store verdensbildet. Man har i mange år snakket om hvordan computeren har vært en av de viktigste brikker i forbindelse med globaliseringen av verden, og hvordan den har vært med til å gjøre verden utrolig mye mindre for den enkelte person. Computeren gjør det mulig for en hver nordmann å handle fra land som Kina, og Afrika, selv om de ligger helt på den andre siden av kloden. Computeren gjør det også mulig for oss å ha Skype og FaceTime samtaler på tvers av både hav og kontinenter. Fordi computeren har en så viktig rolle i vår hverdag, og har en så stor innflytelse på vårt liv, er det uhørlig viktig at computeren er beskyttet på best mulig måte mot uvedkomne. Uvedkomne kan komme i mange forskjellige former, de kan inntrenge din computer i form av et virus, eller de kan hacke seg inn i ditt system, og dermed få tilgang til både ditt webkamera, de dokumenter og bilder du har, men de kan også få tilgang til din datatrafikk, og følge med i hva du bruker din computer til.

 

Download et antivirusprogramm som beskytter din computer

Heldigvis finnes det i dag et stort utvalg av forskjellige antivirusprogrammer som man kan downloade til sin computer. Ved at man downloader et antivirusprogram til sin computer vil man kunne sikre seg mot inntrengere, hele 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Det finnes mange forskjellige former for antivirusprogrammer, noen søker etter og beskytter mot virus, mens andre mer komplekse programmer scanner din computer igjennom etter unødvendig programvare som kan fylle på din computer og dermed være med til å gjøre din computer langsommere og oppta unødvendig minne på din harddisk.

 

VPN er også en måte du kan beskytte din computer mot uvedkomne fra. VPN gjør at du logger på en privat server, med en annen lokasjon enn den fysiske lokasjon du befinner deg på. Det vil si at selv om du sitter i Oslo, kan du logge på en server i Vancouver i Canada. Dette gjør det umulig for uvedkomne å kunne hacke din computer og følge med i hva du bruker din computer til når du er online og surfer på internettet. VPN gjør det også mulig å streame tjenester som kun er tilgjengelig i enkelte land, for eksempel kan du se TV2 Sumo, selv om du sitter i Malaga i Spania og nyter solen i familiens ferieleilighet.

 

BitDefender Antivirus er et av de programmene som tilbyr hele pakken til sine kunder, og gir total sikkerhet på din computer. Ønsker du å lese mer kan du trykke på Download.

 

 

 

Xara
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel