Derfor er strykemerker og navnelapper ikke bare for barnefamiliene

Derfor er strykemerker og navnelapper ikke bare for barnefamiliene

Innholdet er sponset. Tradisjonelle strykemerker er kanskje noe de aller fleste forbinder med barnefamilier og merking av barneklær til barnehage og skole. Det samme gjelder også i noe grad andre typer navnelapper, som for eksempel selvklebende etiketter. Imidlertid kan denne type klistremerker og navnelapper faktisk være svært nyttige å ha i hverdagen – også for

Innholdet er sponset.

Tradisjonelle strykemerker er kanskje noe de aller fleste forbinder med barnefamilier og merking av barneklær til barnehage og skole. Det samme gjelder også i noe grad andre typer navnelapper, som for eksempel selvklebende etiketter. Imidlertid kan denne type klistremerker og navnelapper faktisk være svært nyttige å ha i hverdagen – også for deg uten barn.

Smart å holde orden på klær uansett alder

Til å begynne med er det selvfølgelig ikke bare barn som kan ha nytte av en enkel merking av klær. For eksempel kan det være smart å merke jakker og annet yttertøy med strykemerker, slik at det er enkelt å finne tilbake til den i en større offentlig garderobe.

Dessuten kan det være lurt med merking av for eksempel treningstøy og annet utstyr du har med på treningssenteret. Det koster ikke mange kroner å gjøre det mye mer sannsynlig at du faktisk finner igjen t-skjorten eller vannflasken.

Enkle merking av alt fra mobiler til bøker

I tillegg finnes det egentlig ikke noen begrensninger for hva du kan merke med enten strykemerker eller selvklebende navnelapper:

  • Å merke mobiletelefonen med en selvklebende navnelapp kan være helt avgjørende hvis du mister den. For eksempel kan du feste navnelappen under dekselet, da er den heller ikke synlig i hverdagen. Bare pass på å merke med et telefonnummer eller annen kontaktinfo som ikke tilhører den samme telefonen som du merker!
  • Sekker, vesker, bøker, matbokser og mye mer – du kan merke praktisk talt alt som du har med deg utenfor hjemmets fire vegger. Merking gir en ekstra sikkerhet hvis du mister noe, men kan dessuten være tidsbesparende i hverdagen.

Oppsummert er merking av både klær og mange andre ting definitivt ikke bare noe for barnefamilier. Det er kanskje i forbindelse med barnehagestart som mange får det første møtet med navnelapper og strykemerker, men moderne klistremerker og etiketter gir en fleksibilitet som er nyttig for alle.

Xara
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel