Slanketrender 2019

Slanketrender 2019

Hvert eneste år er det en eller annen slankediett som er mer populær enn de øvrige. I 2019 ser trenden ut til å være at det finnes mange veier til Roma. Fem trender som ser ut til å slå an tonen i 2019 Det ser ut som det er fem helt ulike dietter som har

Hvert eneste år er det en eller annen slankediett som er mer populær enn de øvrige. I 2019 ser trenden ut til å være at det finnes mange veier til Roma.

Fem trender som ser ut til å slå an tonen i 2019

Det ser ut som det er fem helt ulike dietter som har fått fotfeste i 2019. Det spesielle med dem er at de er såpass forskjellig at det kan være beviset på at trenden er at man kan slanke seg på helt ulike metoder med meget godt resultat. Fellesnevneren blant dem alle fem er selvsagt at man må følge programmet slavisk over den perioden man har bestemt seg for, for å få de ønskede resultatene. Men det gjelder jo for alt vi foretar oss.

Vi skal se nærmere på to av de fem populære metodene.

1. Faste 16/8

Som betyr at man faster i 16 timer og spiser hva man vil i åtte timer.

De beste timene på døgnet å spise er da mellom kl. 10 og kl. 18.

Teorien bak denne dietten er at det er enklere å faste i en periode for så å spise, enn det å telle kalorier hele tiden. I tillegg lover menneskene bak dietten at en slik plan også gir forbedringer med tanke på høyt blodtrykk og høyt kolesterolnivå.

Jeg antar at dietten gir best resultat hvis man spiser fornuftig mat de åtte timene man kan spise hva man vil. Er litt usikker på resultatet hvis de åtte timene går med til å spise bløtkake og is.

2. Alkalisk kosthold

Dette innebærer at man reduserer mat som er betegnet som syreholdig, som for eksempel kjøtt, fisk, meieri, korn, alkohol og sterkt bearbeidede matvarer og raffinert sukker.

Og så erstatte dette kostholdet med alkaliske råvarer som frukt og grønnsaker.

Teorien bak er da at man regulerer kroppens PH-verdi. Man reduserer surhetsgraden i kroppen og dermed også eventuelle betennelser i kroppen. En bieffekt er at man da går ned i vekt.

Du finner alle fem metodene på nettsiden: https://www.weightwatchers.com/uk/article/5-diet-trends-2019

Som en bisetning kan vi nevne en helt annen trend i 2019, som er at folk refinansierer dyre lån. Hvis du ønsker å gjøre det samme finner du flere løsninger på Primebanks.org*

*Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

bidragsyter
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel