Ta familien med på safari til Sør-Afrika

Ta familien med på safari til Sør-Afrika

Ønsker du et opplegg hvor du kan ta hele familien med på safari i Sør-Afrika, har Nyati Safari flere forskjellige pakkereiser, således at du kan finne den tur som passer best for deg og din familie. Afrika har den største bestand av ville dyr i verden, dette gjør at en reise til Sør-Afrika ikke kan

Ønsker du et opplegg hvor du kan ta hele familien med på safari i Sør-Afrika, har Nyati Safari flere forskjellige pakkereiser, således at du kan finne den tur som passer best for deg og din familie. Afrika har den største bestand av ville dyr i verden, dette gjør at en reise til Sør-Afrika ikke kan bli komplett uten en safaritur ut på den Afrikanske savanne. Nyati Safari Lodge er et område på 10 000 hektar, beliggende rett opp av den verdensberømte nasjonalpark Kruger National Park. Bungalowene er beliggende ved elvebredden av Olfiants River, da elven tidligere var en av de største migrasjonsruter for elefanter i området. Det er ingen stengsel i mellom Nyati Safari Lodge og Kruger National Park, så parkens dyr er fritt til å vandre inn i mellom bungalowene hos Nyati Safari Lodge. Nyati Safari tilbyr er omplett opplegg for hele familien, med et safariprogram hvor de har to daglige safariturer, hvor alt er inkludert. I og med Nyati Safari selv eier et så stort stykke land, gjør det at de selv kan kjøre der man ønsker, og man skal ikke forholde seg til regler om at man kun må ferdes på bestemte veier, hvilket igjen gir deg muligheten for å komme enda tettere på Sør-Afrikas ville dyreliv.

 

Dyreliv fra egen terrasse

På grunn av deres beliggenhet ved Olifants River, og at der ingen stengsel i mellom Kruger National Park og Nyati Safari Lodge, kan du fra din egen terrasse nyte utsikten over de ville dyr som ferdes fritt. Du kan se flodhester, aper, antiloper og elefanter som beveger seg ned mot elven for å drikke av det friske vann, eller du kan nyte synet av giraffer som spiser blader fra trærne rundt om i Nyati Safari Lodge sitt område. Du kan også være heldig og oppleve elefanter og bøfler som passerer din terrasse i den fantastiske soloppgang.

 

Xara
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel