Verden rundt etter ditt ønske

Verden rundt etter ditt ønske

Sitter du der hjemme i Norge og tenker at en backpackereise kunne være noe for deg, så er sjansen stor for at Adventureno har en reise tilpasset deg. En backpackerreise passer til de fleste, hvor man kan reise inndelt i forskjellige aldersgrupper, g det finnes opptil flere forskjellige turer du kan lese og tilmelde deg

Sitter du der hjemme i Norge og tenker at en backpackereise kunne være noe for deg, så er sjansen stor for at Adventureno har en reise tilpasset deg. En backpackerreise passer til de fleste, hvor man kan reise inndelt i forskjellige aldersgrupper, g det finnes opptil flere forskjellige turer du kan lese og tilmelde deg på deres hjemmeside. På denne måten sikrer du å finne en tur som passer dine ønsker og behov. Adventureno tilbyr flere forskjellige pakkereiser, med formålet om å arrangere den best mulige tur for deg som backpackerreisende. Å backpacke er en gammel tradisjonell måte å reise på, hvor du beveger deg fra destinasjon til destinasjon med kun en ryggsekk som bagasje. En backpacker reise passer til de fleste, og er ofte en rimeligere måte å reise på, da man ofte reiser i større grupper, og dermed også sparer utgiftene til for eksempel et hotellrom til én person. Prisen gjør backpackerreiser til en meget populær måte å reise på for spesielt unge og studerende.

Adventureno tilbyr som nevnt flere skreddersydde reiser, som kan bringe deg til alt fra de Peruanske sletter og hele veien til Bali, hvor det er kilometervis av hvite strender og krystallblått vann. Hvis du synds en backpackerreise høres ut som noe for deg, trykk på følgende link og les de forskjellige muligheter Adventureno tilbyr – backpakerreiser- les mer

3 spennende land du kan backpacke deg igjennom.

  • Tanzania – Landet som tilbyr alt fra krystallblått vann og fjellklatring på Kilimanjaro

Tanzania er ett fantastisk land som er fylt med kontraster.  Tanzania ligger langs Afrikas østkyst, og har en helt enestående natur, bestående av deres naturreservater hvor du kan se alt fra gnuer og antiloper, til løver og hyener. Samtidig byr Tanzania på Zanzibars fortryllende strender, og krystallblåe vann, som gir deg muligheten til å legge deg ned på en solseng med en drink i hånden og absorbere alle inntrykk.

  • Colombia – Verdens 2 mest biodiverse land.

Colombia er et land beliggende i det nordvestlige sydamerika, rett ut til det Karibiske hav. Calumbia byr ikke kun på god kaffe, men også på en helt enestående natur, som verdens andre mest biodiverse land kan man kun forestille seg det rike dyre og planteliv, du kan også oppleve Ciudad Perdida, et intakt ruinkompleks langt inne i den tette regnskogen.

  • Bali – Øyen i mellom Java og Lombok

På Bali finner du alltid en opplevelse for livet, uansett hvilke interesser eller hobbyer du har. Du kan delta på en av de mange vandreturene igjennom Balis mange rismarker, hvor du får se både store fossefall, og en helt storslått natur. Ønsker du en stille og rolig dag kan tilbringe dagen på en av de mange fantastiske strender. Religion er en viktig del av hverdagen for Balis befolkning, og øyen byr på spektakulære templer fra en fjern fortid, samtidig som du får oppleve vennligheten fra den lokale befolkningen. Bali er et sammensurium av spennende tradisjoner, spennende arkitektur og en overveldende natur som helt garantert setter spor i deg, og gir deg opplevelser for resten av livet.

 

Xara
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel