Invester i egen utvikling

Invester i egen utvikling

Kompetanseutvikling kan både være dyrt og billig. For et par tusenlapper kan man selvfølgelig melde seg på ulike kurser der man for eksempel lærer mer om IT eller lovgivning, men det kan lønne seg i lengden å sørge for at man får en etterutdannelse med tyngde. Det som kjennetegner en utdannelse med tyngde er at

Kompetanseutvikling kan både være dyrt og billig. For et par tusenlapper kan man selvfølgelig melde seg på ulike kurser der man for eksempel lærer mer om IT eller lovgivning, men det kan lønne seg i lengden å sørge for at man får en etterutdannelse med tyngde. Det som kjennetegner en utdannelse med tyngde er at den tas via en anerkjent utdannelsesinstitusjon og at den i hvert fall varer over flere uker. Det aller viktigste vil kanskje være at man består en form for eksamen når utdannelsen er ferdig, sånn at man får et diplom eller en form for bevis på kompetansen. Dette er nemlig alfa og omega både når man skal søke jobb og når man skal inn i lønnsforhandlinger. Jo flere konkrete bevis man har på sine kompetanser, jo bedre stillet blir man. Ønsker man å bli ansatt som leder i de aller høyeste og beste stillingene, kan det vært smart med en etterutdannelse med internasjonalt preg. Skal man jobbe i en bedrift som opererer internasjonalt så er det viktig med kunnskap om blant annet kulturen som preger forskjellige land. Ønsker man å ta karrieresteget opp i en topplederstilling, kan en utdannelse fra www.se-institute.no hjelpe en til å nettopp gjøre dette.

Styre- og topplederutdanning med et internasjonalt perspektiv

Som deltager i et av utdanningsprogrammene fra Scandinavian Executive Institiute, så tilegner man seg konkrete verktøyer og kunnskap som man kan bruke til å utvikle bedriften ytterligere. Dessuten så bygger man et helt unikt sosialt og profesjonelt nettverk, og dermed danner kontakt til ledere og medarbeidere i hele verden. Utdanningsprogrammene legger stor vekt på kreativ tenkning, og sparring mellom deltagerne i programmet for å fremme innovasjon på et individnivå.

Utdannelsene er skapt i samarbeid med to av verdens mest anerkjente business-skoler, nemlig INSEAD og IMD. Disse business-skolene har noen av verdens mest anerkjente professorer, og legger stor vekt på innovasjon og forskning på området. Derfor får man som studerende den nyeste kunnskapen og verktøyene på utdannelsesområdet. Dette er verdifull kunnskap som kanskje ikke alle videreutdannelser i Norge kan måle seg med. En videreutdannelse fra Scandinavian Executive Institute er derfor en god investering.

Xara
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel