7 billige måter å få bilen til å gå raskere

7 billige måter å få bilen til å gå raskere

Biler med moderne ytelse kommer så storartet fra fabrikken nå for tiden, at å finne skjulte hestekrefter føles som å forsøke å klemme blod fra en stein. Men for mange bileiere og bilelskere er utfordringen ikke å få mer ut av en allerede rask bil – det er å låse opp potensialet for det mer

Biler med moderne ytelse kommer så storartet fra fabrikken nå for tiden, at å finne skjulte hestekrefter føles som å forsøke å klemme blod fra en stein. Men for mange bileiere og bilelskere er utfordringen ikke å få mer ut av en allerede rask bil – det er å låse opp potensialet for det mer praktiske kjøretøyet i livet. Dette er noe som folk har forsøkt å gjøre i flere generasjoner. Prøv disse forslagene for å få all den hastigheten du aldri visste skjulte seg under panseret på din helt vanlige bil.

Senk bilen

Å oppnå et lavt tyngdepunkt vil gjøre det mulig for bilen å kjøre raskere. Senkefjærer og senkesett kan kjøpes billig og du kan selv gjøre jobben. På denne måten kan du spare mange kroner, og dessuten være sikker på att jobben blir gjort på rett måte. Bare vær sikker på at du får et kvalitetsprodukt som KW coilovers, som er helt perfekte når du skal senke bilen din.

Bytt luftfilter

Hvis du aldri har sjekket tilstanden på bilens luftfilter, er det nå god tid. Å tillate disse viktige komponentene å bli tappet av smuss og rusk kan holde motoren fra å puste, noe som betyr mindre strøm. Å bytte et høyytelsesfilter vil øke hastigheten og gjøre bilen din sterkere.

Bruk isposer

Dette er ikke en langsiktig løsning, men det er et trekk som racerfører har brukt i flere tiår, og det fungerer faktisk! Så slipp noen isposer i luftinntaket for å få bilen til å gå raskere.

Gjør bilen lettere

En lettere er alltid en mer mottagelig bil, så hvis du ikke bruker de ekstra setene, bildelene eller radioen, kan du fjerne dem. Du vil definitivt føle forskjellen på veien!

Kjøp nye dekk

De tingene som dekkprodusentene kan gjøre med gummiforbindelser i dag, bør ikke engang være tillatt på en racerbanene. Hvis bilen din har dekk som er mer enn noen år gammel, er de sannsynligvis blitt tørket ut og fungerer ikke lenger like bra. Oppgrader til moderne dekk for bedre trekkraft og en raskere bil. I tillegg er gamle dekk en sikkerhetsfare, så du bør bytte dem på en eller annen måte for å sikre at du er så trygg som mulig på veiene.

Oppgrader eksosanlegget

På noen steder er oppgraderinger som gjør bilens eksosanlegg høyere enn fabrikkinnstillingen ulovlig, så sørg for at du sjekker loven først. Du kan installere et nytt eksosanlegg for å gi bilen en mer aggressiv lyd og frigjøre den fra begrensende fabrikkinnstillinger.

Disse tipsene er perfekte for når snøen smelter og du kan kjøre rundt i bilen din med vinden i håret ditt og sola i ansiktet ditt på en tom vei.

Xara
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel