Finn riktig kontinentalseng

Finn riktig kontinentalseng

Kontinentalsenger er flotte sengemodeller for de mer ekstravagante par og enkelttyper. De har blitt populære i løpet av kort tid, da etterspørselen raskt har begynt å stige. De har et flott design og de gir en unik komfort for kroppen. En av grunnene til sistnevnte er at sengen består av 3 lag. Det gjør at

Kontinentalsenger er flotte sengemodeller for de mer ekstravagante par og enkelttyper. De har blitt populære i løpet av kort tid, da etterspørselen raskt har begynt å stige. De har et flott design og de gir en unik komfort for kroppen. En av grunnene til sistnevnte er at sengen består av 3 lag. Det gjør at nattesøvnen blir lang og behagelig. Les mer her om de ulike modellene.

Jupiter Kontinentalseng

En av typene du kan velge er Jupiter Kontinentalseng. Denne modellen har hele tre komfortable madrasslag som skaper en balansert og god nattesøvn. Ikke minst er fjærmadrassen laget av pocketfjær. Fjærene tilpasser seg kroppens form og gjør at den synker ned på de riktige trykkpunktene. Det gjør det mulig for mennesker av ulik kroppsvekt å få fullt utbytte av sengen ved å synke ned i den på hver sin måte. Madrassen er dessuten omringet av polyesterskum. Skummet bidrar til at komfortopplevelsen er hundre prosent effektiv. I tillegg sender den bort overskuddsvarme bort fra sengen. Overordnet sørger det for et sunnere sovemiljø.

Basic Kontinentalseng

Denne modellen lever opp til sitt navn. Den inkluderer alle de gode kvalitetene som en ordinær kontinentalseng bør ha. Ikke minst så kommer den i forskjellige størrelse. Det gjør at modellen passer til alle og enhver. Basic Kontinentalseng er en god løsning når man både har fokus på komforten og på designet. Prisen kan være noenlunde høy, men det skyldes modellens gode kvalitet. En annen grunn til prisen er at sengen som regel inkluderer en god overmadrass på 4 centimeter. Madrassen er både vendbar og utstyrt med fjær som er polstret med polyesterskum. Fjærene i madrassen har en god tetthet på omtrent 110 fjærer per kvadratmeter. Man kan også selv velge overmadrass til Basic kontinentalsengen sin om det skulle være. Finn overmadrasser online her. Overordnet er dette en god modell for både liten og stor, par og enkelt personer.

 

Xara
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel