Sov komfortabelt til en god pris

Sov komfortabelt til en god pris

I forbindelse med kjøp av seng kan det ofte være slik at kvaliteten på sengen(e) går på kompromiss med søvnen. Ettersom søvn er påvist å være svært viktig for normal kroppsfunksjon og god helse er det viktig å ha en god seng. Den skal gjerne være tilpasset hver enkelt, slik at man sover best mulig.

I forbindelse med kjøp av seng kan det ofte være slik at kvaliteten på sengen(e) går på kompromiss med søvnen. Ettersom søvn er påvist å være svært viktig for normal kroppsfunksjon og god helse er det viktig å ha en god seng. Den skal gjerne være tilpasset hver enkelt, slik at man sover best mulig. Enten du er veletablert, student eller hva det måtte være, så er det i alles interesse å få en god natts søvn. Bedre Nætter er en dansk forhandler av senger på nett og tilbyr senger av høy kvalitet. Deres visjon er å tilby bedre netter til bedre priser gjennom deres produkter. Med kompetente rådgivere håper de på å gi deg en god soveopplevelse.

 

Litt om de forskjellige sengene

 

Bedre Nætter tilbyr ulike varianter av senger. Blant disse finner vi regulerbare senger, kontinentalsenger, rammemadrasser og sengerammer, som alle tilbyr forskjellige funksjoner. Regulerbare senger kan fås bade som en kontinentalseng eller rammemadrass. Til forskjell fra de andre kan den justeres til forskjellige liggestillinger med en fjernkontroll. Kontinentalsenger er hvor man monterer en fjærmadrass på bunnen av rammemadrassen, som gir bedre komfort og ser bedre ut. Dette er en typisk seng for mann og kone eller på hotellrom. Rammemadrasser er en madrass med innebygd treramme som kun trenger noen ben og stå på. Veldig praktisk og populært blant studenter. Til slutt har vi sengerammer, som enkelt sagt omrammer hele madrassen. Disse er laget av kvalitetsmateriale og holder i lang tid. Poenget er at uavhengig av din sivilstatus og nåværende okkupasjon vil du ved kjøp av seng hos Bedre Nætter få god verdi for pengene du bruker. Eller for å si det på en annen måte: komfortabel seng til en god pris. Søvn er noe av det viktigste i hverdagen, så ikke nøl med å investere i Bedre Nætter.

Xara
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel